Bed and Breakfast Boxtel

Heeft u een vergadering, training, jubilea, borrel of receptie bij Hof van Vijfeijken gehad en wilt u naderhand blijven overnachten? Dat kan! Vanaf 10 overnachters zijn wij te boeken als Bed and Breakfast in Boxtel.

Sfeervolle ruimtes
De boerderij is fraai gerestaureerd, waarbij de traditionele uitstraling van weleer is behouden, maar dan wel in een geheel eigentijds jasje. Vanzelfsprekend is supersnelle WiFi beschikbaar in alle vertrekken. Een televisie vind je om het hoekje bij de loungebank. Je hebt de beschikking over een ruime lounge-zithoek met houtkachel (‘de Deel’) en een sfeervolle ruimte voor ontbijt/lunch/diner (‘de Stal’).

Kamers
Hof van Vijfeijken beschikt over 12 slaapkamers: negen tweepersoonskamers en drie eenpersoonskamers met losse boxsprings. Beneden beschik je over twee luxe sanitaire badkamers met elk twee douches, drie wastafels en twee toiletten. Zachte handdoeken liggen voor je klaar op je slaapkamer, evenals fijne slofjes en badjassen (zodat het net lijkt alsof je thuis bent…).​

Slaapkamer met twee bedden

Twaalf slaapkamers

Drie eenpersoonskamers, negen tweepersoonskamers waarvan twee zich bevinden op de begane grond. Alle slaapkamers zijn af te sluiten met een sleutel welke u ontvangt bij inchecken.

Geborduurde dekbedovertrek

Luxe boxsprings

Onze 21 bedden zijn luxe boxsprings, we hebben zowel stevige als zachte bedden zodat ieder zijn voorkeur heeft. We hebben zelfs extra lange bedden voor onze lange gasten.

Handdoeken en sloffen op bed

Volledig verzorgd

Iedere overnachter wordt voorzien van een ochtendjas, slippers en een set handdoeken. In de toiletruimtes staan verzorgingsproducten. Voor gebruik indien u iets bent vergeten.

Toiletruimte

Toiletruimtes

Wij beschikken over twee luxe toiletruimtes. Elke toiletruimte heeft twee wc’s, drie wastafels en twee douches. Boven is ook nog een aparte wc te vinden.

Overnachting Bed and breakfast Boxtel

  • Vanaf 10 overnachters
  • Exclusief €2,- toeristenbelasting per persoon per nacht
  • Inclusief ontbijt met dranken
  • Incheck tijd in overleg (niet van toepassing wanneer aansluitend aan bijeenkomst)
  • Uitchecken om 11:00u (niet van toepassing wanneer aansluitend aan bijeenkomst)

  • Drankverbruik ’s avonds op nacalculatie volgens prijslijst
  • Betaling vooraf via factuur, of toegevoegd aan factuur aansluitende bijeenkomst

€47,50 per persoon, per nacht

incl. btw

Aanbieding!

Private dinner met persoonlijke kok!

2-gangen voor €34,50 per persoon

Inclusief btw, drankverbruik op nacalculatie, aansluitend aan bed&breakfast.