De accommodatie

Eettafels, loungehoek en bar

Restaurant ‘de Stal’

In de voormalige Stal is ons restaurant gesitueerd. Een huiselijk plek om samen te komen voor ontbijt, lunch, borrel of diner. De open setting biedt letterlijk een kijkje in de keuken; geniet van de heerlijke, pure en duurzame gerechten die Sjoerd persoonlijk voor ieder gezelschap vol passie bereidt.

 • 30-40 personen

Eettafels met zicht op keuken
Lounge hoek en bar
Keuken
Eettafel bij houtkachel
Eettafels
Opstelling 'de Deel'

‘de Deel’

Vroeger gebruikt als werkruimte naast de stal, tegenwoordig een sfeervolle meetingroom voor een bijeenkomst met een kleiner gezelschap. Ook prima geschikt als extra break-out room in combinatie met onze andere vergaderruimtes.
We richten deze ruimte naar uw wens in, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van een beamer en flipover.

Bij de loungehoek staat een gezellige houtkachel waarbij u desgewenst uw eigen playlist afspeelt op onze Sonos muziekinstallatie.

 • 55 m²

 • 8 personen

Entree in oude boerderij
Lounge banken
Tafelopstelling Voorhuis Hof van Vijfeijken

‘het Voorhuis’

Het oude voorhuis is recent omgetoverd tot onze nieuwste meetingroom. Deze authentieke ruimte is uitstekend geschikt voor kleine tot middelgrote gezelschappen. Met een pracht van een schouw als eyecatcher en alle privacy voor uw team, is het hier goed toeven.

We richten de ruimte in naar uw wens. De break-out room biedt voor 4 personen een fijne plek om even afzonderlijk van de groep bij te praten.

Na afloop serveren wij een drankje in de borrelhoek en bij mooi weer vanzelfsprekend buiten op het terras. Vanaf daar heeft u een adembenemend uitzicht.

 • 85 m²

 • 12 personen

Palais des Poules - Hof van Vijfeijken

‘Palais des Poules’

Waar vroeger de kippen een vorstelijk onderkomen hadden, is deze vrijstaande conferentieruimte tegenwoordig uitstekend geschikt voor de wat grotere gezelschappen.

Met ruim 90m2 en een bijzonder mooie lichtinval biedt het Palais des Poules alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Vanzelfsprekend staan beamer, digibord en/of flipover voor u gereed en richten we de ruimte naar uw wens in. Vers fruit, heerlijke koffie van onze lokale branderij en huisgemaakte patisserie maken het geheel compleet.

 • 90 m²

 • 25 personen

Palais buitenkant
Vergadderruimte met keukenblok
Gebouw met rij ramen
Stoelen in kring bij flipboard
Ramen van palais

Mogelijke opstellingen ‘Palais des Poules’

In het ‘Palais des Poules’ zijn verschillende opstellingen mogelijk. Hier ziet u een overzicht van mogelijke opstellingen. Het is ook mogelijk om de mogelijke opstellingen te downloaden zodat u er op een later moment gemakkelijk naar kunt kijken of het kunt delen met bijvoorbeeld de trainer van uw sessie.

 • Opstelling van tafels met stoelen
Palais des Poules - Hof van Vijfeijken

Slaapkamers

Hof van Vijfeijken beschikt over 12 slaapkamers: negen twee-persoonskamers en drie een-persoonskamers met losse boxsprings. Twee twee-persoons slaapkamers zijn op de begane grond, de rest op de eerste verdieping.

Boven bevindt zich een toilet. Beneden beschikt u over twee luxe badkamers met elk twee douches, drie wastafels en twee toiletten. Zachte handdoeken liggen voor u klaar op uw kamer, evenals fijne slofjes en badjassen (zodat het net lijkt alsof u thuis bent…).

 • 21 personen
 • 4 douches
 • 6 wastafels

Slaapkamer
Handdoeken op bed
Gang slaapkamers
Wastafels badkamer
Parkeerplaats

Tuinen

Mooi weer? Geniet van onze tuinen!

Gedekte tafel in tuin
Terras Hof van Vijfeijken
Gasten in kring in de tuin
Buitenvergadering
Parkeerplaats

Parkeerplaats

Onze parkeerplaats heeft ruimte voor ongeveer 17 auto’s. Wij beschikken over een Ecotap laadpaal geschikt voor twee elektrische auto’s.

Aan het rustige landweggetje is tevens ruimte om uw auto te parkeren, dus geen zorgen dat er geen plek is.

 • 17+
 • 2 laadpunten