Lunchen en dineren bij het Hof van Vijfeijken

Sjoerd verrast u graag met zijn eigen pure gerechten en originele menu’s

Tijdens uw heisessie of vergaderarrangement kunt u genieten van de gastronomie van Sjoerd Verstegen. Sjoerd Verstegen laat u zelfs over zijn schouder meekijken en de gerechten voorproeven voordat u aan tafel gaat om te dineren. Zijn uitdaging is om alles zelf te maken en zijn stijl van koken is daarom persoonlijk. Hij besteedt aandacht en zorg aan het bereiden van gerechten met gebruik van zoveel mogelijk biologische, streek- en seizoensproducten. Bovendien is het gehele menu persoonlijk afgestemd, bijvoorbeeld op speciale voorkeuren of dieetwensen.​

Lokaal

Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten van lokale boeren en ondernemers.

Biologisch

Ongeveer 80% van de producten die wij gebruiken zijn van biologische oorsprong. Veel van de overige 20% zijn producten die niet biologisch verkrijgbaar zijn. Ook al onze dranken zijn biologisch.

Natuurlijk

Alles wordt zelf gemaakt, wij zijn geen fan van kunstmatige toevoegingen of smaakmakers. Wij houden van puur en natuurlijk en dat leveren we ook.

Pure smaken en ingrediënten

De gerechten die Sjoerd bereidt zijn puur van smaak, zonder instant sausjes, dressings of al bereide producten. Hierdoor is elke smaak uniek en kunt u altijd iets bijzonders verwachten. Sjoerd werkt niet met weekmenu’s, alle recepten zijn per week anders en vaak nieuw. Hij zorgt ervoor dat gasten bij elk bezoek iets nieuws en unieks proeven.

De gerechten worden bereid met zoveel mogelijk biologische en streek-/seizoensgebonden producten. Naast een aantal befaamde familierecepten houdt Sjoerd van de innovatieve en gezonde keuken. Sjoerd kookt onder andere voor Voeding Leeft.

Eetwensen

Als u een speciale eetwens heeft zoals vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, gluten-, koolhydraat-, calcium-arm, halal, dan gaan wij daar zeer zorgvuldig mee om. We kiezen voor eerlijke producten en doen geen concessies aan kwaliteit.

Als u met uw team zelf aan de slag wilt in de keuken voor een avondvullend programma, kunt u op informele wijze samen een uitgebalanceerd menu klaarmaken tijdens een van onze kookworkshops. Plezier, samenwerking en teambuilding staan daarbij voorop. Ook een wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden.

Hof Leveranciers