Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten op een enkele locatie

Bij een meerdaags vergaderarrangement overnacht u in de boerderij. Zo kunt u op een enkele locatie vergaderen en overnachten, alles gemakkelijk op een plek. Hierdoor kunt u ’s avonds gezellig samen borrelen en daarna in een heerlijke boxspring kruipen. In de ochtend verzorgen wij een heerlijk ontbijtbuffet waar u van kunt genieten met een kopje koffie, thee of een fris sapje. Daarna kunt u er weer volop tegenaan en het beste uit uw bijeenkomst halen of fris naar huis.

Heeft u vragen over overnachten bij het Hof van Vijfeijken? Neem dan contact met ons op.

Vergaderen en overnachten in boxsprings

Twaalf slaapkamers

Drie eenpersoonskamers, negen tweepersoonskamers waarvan twee zich bevinden op de begane grond. Alle slaapkamers zijn af te sluiten met een sleutel welke u ontvangt bij inchecken.

Geborduurde dekbedovertrek

Luxe boxsprings

Onze 21 bedden zijn luxe boxsprings, we hebben zowel stevige als zachte bedden zodat ieder zijn voorkeur heeft. We hebben zelfs extra lange bedden voor onze lange gasten.

Handdoeken en sloffen voor overnachten

Volledig verzorgd

Iedere overnachter wordt voorzien van een ochtendjas, slippers en een set handdoeken. In de toiletruimtes staan verzorgingsproducten. Voor gebruik indien u iets bent vergeten.

Toiletruimte

Toiletruimtes

Wij beschikken over twee luxe toiletruimtes. Elke toiletruimte heeft twee wc’s, drie wastafels en twee douches. Boven is ook nog een aparte wc te vinden.