Overnachten

Bij een meerdaags vergaderarrangement overnacht u in de boerderij. Zo kunt u ’s avonds gezellig borrelen en daarna in een heerlijke boxspring kruipen. In de ochtend verzorgen wij een heerlijk ontbijtbuffet waar u van kunt genieten met een kopje koffie, thee of een fris sapje. Daarna kunt u er weer volop tegenaan en het beste uit uw bijeenkomst halen.

Slaapkamer met twee bedden

Twaalf slaapkamers

Drie eenpersoonskamers, negen tweepersoonskamers waarvan twee zich bevinden op de begane grond. Alle slaapkamers zijn af te sluiten met een sleutel welke u ontvangt bij inchecken.

Geborduurde dekbedovertrek

Luxe boxsprings

Onze 21 bedden zijn luxe boxsprings, we hebben zowel stevige als zachte bedden zodat ieder zijn voorkeur heeft. We hebben zelfs extra lange bedden voor onze lange gasten.

Handdoeken en sloffen op bed

Volledig verzorgd

Iedere overnachter wordt voorzien van een ochtendjas, slippers en een set handdoeken. In de toiletruimtes staan verzorgingsproducten. Voor gebruik indien u iets bent vergeten.

Toiletruimte

Toiletruimtes

Wij beschikken over twee luxe toiletruimtes. Elke toiletruimte heeft twee wc’s, drie wastafels en twee douches. Boven is ook nog een aparte wc te vinden.