Hof van Vijfeijken

Uw bijzondere vergaderlocatie in Brabant

In het Brabantse Boxtel staat sinds het jaar 1563 een prachtige, monumentale boerderij. Midden in de natuur, grenzend aan natuurgebied “de Kampina”. Het Hof van Vijfeijken is een vergaderlocatie in Brabant waar u van harte welkom bent voor een vergadering, training, heidag, teambuilding etcetera. Deze sessies verzorgen wij zowel voor één- als meerdaagse bijeenkomsten. Door de centrale ligging in de driehoek Den Bosch – Tilburg – Eindhoven is Hof van Vijfeijken uitstekend bereikbaar vanaf de A2.

Bloemen in gras met ligstoelen op de achtergrond

Meesters in gastvrijheid

Met ons team van Hof professionals zorgen we voor een ontzettend gastvrije ervaring. Voorafgaand aan uw verblijf zorgt Eveline ervoor dat uw boeking tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Tijdens de meeting zelf staan onze gastvrouwen voor u klaar om jullie volledig te ontzorgen. Zo maken we er samen met u een succesvolle bijeenkomst van.

Lekker én gezond eten

Dat is Sjoerd’s passie. Laat u verrassen door zijn gastronomie. Alle gerechten zijn huisgemaakt en worden met de grootste aandacht bereid. Daarbij gebruikt Sjoerd zoveel mogelijk biologische, streek- en seizoensgebonden ingrediënten. We houden vanzelfsprekend graag rekening met specifieke dieetwensen.

Voorbeeldlunch Hof van Vijfeijken
Slaapkamer Hof van Vijfeijken

Overnachten

Bij een meerdaags arrangement kunt bij ons blijven overnachten. Ideaal; vergaderen en overnachten op dezelfde locatie. We beschikken over 12 slaapkamers (9 tweepersoons- en 3 eenpersoonskamers) met comfortabele losse boxsprings. De volgende ochtend start u na een heerlijk ontbijt uitgerust weer met een nieuwe dag. Een voor- of na overnachting is uiteraard ook mogelijk.

Duurzaamheid voor mens en natuur

Wij zetten ons in voor duurzaamheid. Dit gebruiken wij niet als modewoord. Voor ons is duurzaamheid een speerpunt. We houden hier dan ook rekening mee in alles wat wij doen. Niet alleen bij het scheiden van afval, gebruik van natuurlijke producten en (bijna) geen voedselverspilling, maar ook in de zin van duurzaam omgaan met mensen. Zowel binnen ons eigen team (reïntegratie o.a.) als in de samenleving.

Duurzaamheid Hof van Vijfeijken

All-in arrangementen

Onze vergaderarrangementen zijn op basis van een all-in prijs. Onbeperkt koffie/thee, andere (alcoholische) drankjes, alle maaltijden, accommodatie huur, eventuele overnachting, etc. Zo is vooraf exact helder wat de kosten zijn en vindt er geen nacalculatie plaats; wel zo handig.

Wij beschikken over drie verschillende vergaderruimtes, welke apart of samen te boeken zijn. Daarnaast biedt restaurant ‘de Stal‘ een sfeervolle ruimte plek waar lunch, diner of ontbijt worden geserveerd. Indien gewenst is dit natuurlijk ook mogelijk in uw eigen meeting room.

De Deel

  • 8 personen

  • 55 m²

  • Lounge hoek

Vanaf € 595,-

Voorhuis - Hof van Vijfeijken
  • 12 personen

  • 85 m²

  • Break-out room

Vanaf € 895,-

Palais des Poules - Hof van Vijfeijken
  • 25 personen

  • 90 m²

  • Vrijstaande ruimte

Vanaf € 1.095,-